Představujeme vám nový web.

Web společnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH získává zbrusu novou podobu. Vedle ní přináší na zavedené doméně koh-i-noor.cz řadu nových funkcí.

Aktualizace webových stránek cílila na zjednodušení orientace návštěvníků na stránkách i v sortimentu, probuzení vášně pro tvoření a podání „pomocné ruky“ při kreativních činnostech.

Čistě bílý design dlaždicového typu se svojí přehledností a jednoduchostí i v desktopové podobě vyrovná verzi pro mobilní telefony. Automatické přizpůsobení jednotlivých prvků velikosti displeje je samozřejmostí.

Nový web přichází s rozdílnou navigační strukturou. Zatímco ze stránek samotných zmizel katalog produktů, návštěvníci jsou místo toho směřováni přímou cestou na e-shop, kde jim poskytujeme ty nejaktuálnější informace o našich výrobcích.

Nalézt vhodný výrobek je snadnější i díky rozčlenění portfolia podle uživatele a účelu. Největších změn doznal sortiment pro děti, který se nově dělí do pěti kategorií dle věku. Skrze skupiny se přehledněji dostanete k tomu správnému produktu. Na novém blogu se pak dočtete, jak s našimi výrobky pracovat. Vedle ostatních novinek vám navíc přinese inspiraci a tipy k tvoření.

Významnou inovací je zavedení interaktivní mapy prodejen, která vás zadáním lokality nasměruje k nejbližší značkové prodejně KOH-I-NOOR HARDTMUTH. Zahraniční klienti spíše využijí služeb e-shopu. Těm se web automaticky nabídne v anglické mutaci.

Podobné články.

Vánoční výzva

11/25/2020
Vánoční výzva je tu! Zapojte se a společně vytvoříme atmosféru letošních Vánoc!
Zobrazit článek

Čarovná pastelka vzdělává i baví

01/20/2020
Od ledna 2020 do června 2021 objíždí československá města výchovně-vzdělávací m...
Zobrazit článek

Představujeme vám nový web

04/24/2019
Web společnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH získává zbrusu novou podobu. Vedle ní přin...
Zobrazit článek

Navštivte náš e-shop.

Přes 3 000 produktů pro Vaše kreativní tvoření.