Čarovná pastelka vzdělává i baví.

Od ledna 2020 do června 2021 objíždí československá města výchovně-vzdělávací multimediální koncert Čarovná pastelka, realizovaný ve spolupráci s KOH-I-NOOR HARDTMUTH uměleckou agenturou EMMA production.

Čarovná pastelka provází ve svém příběhu žáky napříč kontinenty a kreativní cestou jim předává řadu hodnotných informací nejen ze zeměpisu. Živé koncerty přináší kromě chytlavých písniček i projekce, animace, divadlo či světelný koncert, nechybí ani celostátní výtvarná soutěž.

Vedle drobných odměn za splněné úkoly si každé dítě z koncertu odnese CD a omalovánky s Čarovnou pastelkou. Myšleno je i na pedagogy, kteří od nás získají atraktivní metodické listy, vypracované odbornými psychology a speciálními pedagogy.

Učitelům se tak do ruky dostávají precizně zpracované materiály, pokrývající oblast grafomotoriky předškoláků i školáků. Kompletní soubor, čítající stovku metodických listů, přináší ucelenou metodiku pro komplexní rozvoj dětí i mladistvých v této oblasti.

Bližší informace o celém projektu, materiály ke stažení i pravidla výtvarné soutěže naleznete na webových stránkách projektu – www.carovnapastelka.cz, respektive www.carovnapastelka.sk.

Podobné články.

Vánoční výzva

Vánoční výzva je tu! Zapojte se a společně vytvoříme atmosféru letošních Vánoc!
Zobrazit článek

Čarovná pastelka vzdělává i baví

Od ledna 2020 do června 2021 objíždí československá města výchovně-vzdělávací m...
Zobrazit článek

Představujeme vám nový web

Web společnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH získává zbrusu novou podobu. Vedle ní přin...
Zobrazit článek

Navštivte náš e-shop.

Přes 3 000 produktů pro Vaše kreativní tvoření.